Clinica de recuperare medicala

MedCare

Suntem cel mai mare centru de recuperare medicala din Piatra Neamt, serviciile noastre fiind indreptate exclusiv in directia mentinerii, ameliorarii si tratamentului unei largi palete de afectiuni medicale, avand ca rezultat final imbunatatirea calitatii vietii. Serviciile MedCare sunt structurate in trei directii principale: recuperatorii, curative si profilactice si se adreseaza atat celor bolnavi, cat si celor sanatosi, fie ei adulti, persoane in varsta sau copii.

In situatia in care ai nevoie de reabilitare medicala, te poti baza intotdeauna pe serviciile MedCare.

Recuperare Medicala

Scopul declarat al recuperarii medicale este de a preveni potentialele afectiuni ori de a le recupera, de a mentine mobilitatea articulara si rezistenta musculara, de a restabili si compensa functiile afectate si de a elimina durerea. La MedCare suntem convinsi ca procesul de recuperare este ceva mai mult mai mult decat atat, mai mult decat vindecarea unei afectiuni medicale intr-un mediu clinic. In mijlocul tuturor progreselor medicale ale lumii moderne, este usor sa uitam ca cei cu dureri au uneori nevoie de ceva mai mult. Un zambet, o atingere linistitoare sau cateva cuvinte de confort pot insufla speranta si incredere pacientilor si ii pot ajuta pe calea recuperarii. De aceea, alaturi de echipa noastra de profesionisti care furnizeaza servicii superioare de asistenta medicala si ajutandu-ne de echipamente moderne de tratament, oferim, de asemenea, si un ambient confortabil, plin de caldura si atentie, parte a unui proces complex care defineste „arta vindecarii”.

Terapie medicala integrativa

In activitatea noastra recurgem la principiile terapiei integrative, imbinand proceduri care sunt adaptate nevoilor fiecarui pacient in parte, proceduri care se completeaza reciproc maximizand randamentul terapeutic si crescand sansele pentru o recuperare completa, fara sechele sau recidive.

Consiliere psihologica

La MedCare stim ca provocarile legate de vindecarea unei afectiuni medicale si de gestionare a durerii poate interfera cu toate aspectele vietii cotidiene. De aceea, psihologul MedCare este aici pentru a va oferi serviciul potrivit la momentul potrivit, fie ca vorbim de consiliere psihologica sau de psihoterapie.

Plan de tratament personalizat

Medicul curant stabileste impreuna cu fiecare pacient obiectivele terapeutice necesare in functie de varsta, patologia si complexitatea afectiunii, antecedente medicale si alcatuieste un plan de tratament personalizat care va fi dus la indeplinire de cadre medicale specializate in recuperare medicala.

Cadre medicale specializate

Dispunem de o echipa medicala formata din cadre medicale specializate in recuperare medicala: medici, fizioterapeuti, kinetoterapeuti, maseuri si psihoterapeut. La MedCare stim ca reusita unui tratament de succes are la baza 2 elemente majore: expertiza profesionala a terapeutului si modul cum acesta relationeaza cu pacientul pentru a-si atinge obiectivele terapeutice.

Rezultatele pe care le doresti.
Grija pe care o meriti.

Gratuitate prin C.A.S.

MedCare are relatii contractuale cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Neamt, astfel ca o parte din serviciile de recuperare medicala sunt decontate in limita plafoanelor lunare.

La MedCare restabilim verticalitatea in viata celor cu probleme ale coloanei, pentru ca ei sa aiba parte de stabilitate.
La MedCare amelioram durerile articulare ale celor care sufera, pentru ca ei sa mearga inainte.
La MedCare stimulam dezvoltarea echilibrului si a coordonarii celor ce sufera de paralizii, pentru ca ei sa aiba o sansa la fericire.
La MedCare isi redobandesc mobilitatea cei care au suferit traumatisme, pentru ca ei sa continue sa ne inspire.
La MedCare corectam tulburarile de statica vertebrala ale celor mici, pentru ei sa se dezvolte armonios.
La MedCare ii ajutam pe cei cu afectiuni respiratorii, pentru ca ei sa se bucure de viata.
La MedCare crestem toleranta la efort a celor cu insuficienta cardiaca, pentru ca ei sa continue sa ne iubeasca.
La MedCare inducem relaxare fizica si psihica celor afectati de oboseala si stres, pentru ca ei sa-si redobandeasca tonusul vital.

Pentru a afla mai multe detalii legate de afectiunea dumneavoastra si tratamentul care vi se potriveste, nu ezitati sa ne contactati.

Contact

Puteti intra in legatura cu noi telefonic, direct la adresa clinicii noastre sau in scris prin email. Oricum ne-ati contacta, va asiguram ca va vom raspunde la solicitari cat mai repede posibil.

telefon

Clinica de recuperare medicala MedCare

0771.58.59.79

adresa

Clinica de recuperare medicala MedCare

Piatra Neamt
bdul G-ral N. Dascalescu, nr. 15, bl. T1, sc. D
- fostul showroom Renault -

email

Clinica de recuperare medicala MedCare

office@medcaremedical.ro