Clinica de recuperare medicala

Echipa MedCare

Echipa noastra de profesionisti actioneaza pentru a imbunatati viata pacientilor nostri indiferent de tipul de afectiune: preexistenta, dobandita sau traumatica.

Terapeutii nostri au o buna reputatie in a-si ajuta pacientii sa isi atinga obiectivele de recuperare si in a facilita tratamentul bolilor acute si cronice deoarece reusesc sa combine experienta medicala, cu tehnologia avansata si ingrijirea autentica. Fiecare membru al echipei noastre va lucra in parteneriat cu dumneavoastra, folosind un tratament individualizat pentru a va ajuta sa va imbunatati viata si sa va atingeti obiectivele de legate de sanatate. Veti fi intotdeauna ascultat pe deplin si vi se vor oferi informatii pentru a intelege starea dumneavoastra si procesul de reabilitare.

Medicii

Medicii specialisti in recuperare, medicina fizica si balneologie trateaza o mare varietate de afectiuni medicale care afecteaza creierul, maduva spinarii, nervii, oasele, articulatiile, ligamentele, muschii si tendoanele. Luand in considerare intregul corp, acestia sunt capabili sa identifice cu precizie problemele si sa sporeasca performanta organismului, prin terapii specifice, fara interventii chirurgicale.

Maseurii

In functie de nevoile dumneavoastra individuale, terapeutul nostru utilizeaza tehnici diferite pentru a va reabilita, imbunatati sau mentine starea fizica. Terapia prin masaj poate fi in orice moment modificata sau ajustata pe baza nivelului de confort si a scopului medical declarat.

Kinetoterapeutii

Kinetoterapeutii MedCare ajuta la restabilirea miscarii fluide a corpului si la o normalizare a functiilor organismului in situatiile in care pacientul se recupereaza dupa dizabilitati, raniri sau boli. Terapeutii privesc corpul mai curand in mod holistic, in ansamblu, in loc sa se focalizeze pe o singura vatamare ori doar asupra aspectelor individuale ale unei unei boli.

Fizioterapeutii

Fizioterapeutii concentreaza procesul terapeutic pe centrul vatamat si utilizeaza pentru aceasta aparatura specifica ca metoda de tratament medical. Cu ajutorul agentilor fizici (aer, lumina, apa, electricitate etc.) ei reusesc reabilitarea organismului afectat de imbatranire, leziuni, boli, afectiuni, alte conditii patologice sau factori de mediu.

  • 0771.58.59.79

  • Piatra Neamt
    bdul G-ral N. Dascalescu, nr. 15, bl. T1, sc. D
    fostul showroom Renault
  • office@medcaremedical.ro

Contacteza un membru al echipei

Alcatuirea unui plan de tratament pentru reabilitare medicala intra in atributiile medicului specialist in recuperare medicala. Acesta va face toate testele neuromusculare si articulare necesare, va stabili impreuna cu dvs obiectivele terapeutice si va alcatui un plan de tratament personalizat.

Fiecare plan de tratament este individualizat si intregul proces de recuperare este supravegheat de catre personal medical calificat. Toate procedurile de kinetoterapie, fizioterapie, masaj, hidroterapie, s.a sunt efectuate de catre fiziokinetoterapeut, kinetoterapeut, maseur, sau asistent medical specializat.

Atat pentru consultatii medicale cat si pentru tratamentele ulterioare lucram doar pe baza de programare.

Pentru a afla mai multe detalii legate de afectiunea dumneavoastra si tratamentul care vi se potriveste, nu ezitati sa ne contactati.

Contact

Puteti intra in legatura cu noi telefonic, direct la adresa clinicii noastre sau in scris prin email. Oricum ne-ati contacta, va asiguram ca va vom raspunde la solicitari cat mai repede posibil.

telefon

Clinica de recuperare medicala MedCare

0771.58.59.79

adresa

Clinica de recuperare medicala MedCare

Piatra Neamt
bdul G-ral N. Dascalescu, nr. 15, bl. T1, sc. D
- fostul showroom Renault -

email

Clinica de recuperare medicala MedCare

office@medcaremedical.ro