Termene si conditii

de utilizarea a web-site-ului

Site-ul www.medcaremedical.ro este proprietatea SC Green Top SRL cu sediu social in Piatra Neamt, bdul Gral. N. Dascalescu, nr. 15, b. T1, având ca date de inregistrare la Registrul Comertului: J27/114/06.04.1999 si CIF 11655090.

Accesul si utilizarea site-ului se fac sub autoritatea regulilor mentionate mai jos. Continuarea accesarii acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia presupune intelegerea si acceptarea regulilor precum si asumarea responsabilitatii in cazul incalcarii lor.

Daca nu sunteti de acord cu aceste termene si conditii de utilizare nu accesati acest site.

Toate drepturile de autor asupra continutului acestui site apartin SC Green Top SRL si nu pot fi utilizate sau copiate fara un acord scris prealabil din partea proprietarului.

Accesul la site:

Utilizatorul se angajeaza sa respecte legile in vigoare pe toata durata utilizarii site-ului. De asemenea, se obliga sa nu desfasoare activitati de tip hacking, cracking sau altele similare care pot aduce prejudicii la buna functionare a site-ului, a serverului sau a securitatii informatiilor.

Utilizatorul site-ului nu va transmite, afisa, publica sau reproduce informatiile regasite pe acesta si nici nu va vinde informatii sau servicii obtinute prin accesarea paginilor.

Limitarea raspunderii:

Toate datele, imaginile si informatiile prezentate pe acest site au caracter informativ, SC Green Top SRL nu garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Materialele si informatiile continute in acest site sunt furnizate in scop de informare generala, nefiind insotite de garantii, explicite sau implicite.

SC Green Top SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

SC Green Top SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari orice modificari site-ului www.medcaremedical.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori, in acest sens.

Date cu caracter personal:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Green Top SRL se obliga sa asigure confidentialitatea vizitatorilor site-ului propriu. Nu vor fi transmise catre terti nici un fel de informatii cu caracter personal. Nu vom vinde sau nu vom face publice datele dumneavoastra personale catre terti.

Promotii:

Green Top SRL poate efectua promotii indiferent de perioada sau durata acestora, societatea nefiind obligata sa anunte clientii sau utilizatorii site-ului despre inceperea sau terminarea perioadelor promotionale. Produsele aflate in promotie vor fi semnalizate ca atare pe website. Promotiile nu reprezinta obligativitate contractuala din partea proprietarului si pot fi oprite in orice moment fara o notificare prealabila.

Rezultatele pe care le doresti.
Grija pe care o meriti.

CLINICA DE RECUPERARE MEDICALA MEDCARE

Contact

Puteti intra in legatura cu noi telefonic, direct la adresa clinicii noastre sau in scris prin email. Oricum ne-ati contacta, va asiguram ca va vom raspunde la solicitari cat mai repede posibil.

telefon

Clinica de recuperare medicala MedCare

0771.58.59.79

adresa

Clinica de recuperare medicala MedCare

Piatra Neamt
bdul G-ral N. Dascalescu, nr. 15, bl. T1, sc. D
- fostul showroom Renault -

email

Clinica de recuperare medicala MedCare

office@medcaremedical.ro